Δράσεις ενημέρωσης και νέες εκδόσεις

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης που αναπτύσσει το Κέντρου  Πρόληψης της Αυτοκτονίας τον επόμενο μήνα πρόκειται να υλοποιήθουν μια σειρά ενεργειών για την πρόληψη των αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών. Στόχος είναι η παρέμβαση σε δυο σημεία του φάσματος των αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών και πιο συγκεκριμένα η πρόληψη των αυτοτραυματισμών που γίνονται χωρίς πρόθεση θανάτου καθώς και η πρόληψη της αυτοκτονίας.

  • 1η Κυκλοφορία του βιβλίου «Turning Points:An extraordinary journey into the suicidal mind» στην ελληνική μετάφραση «Σημεία Καμπής: Ένα ταξίδι στο αυτοκτονικό μυαλό» από τις εκδόσεις ΚλίμαξPlus.
  • Δημοσίευση ενημερωτικού υλικού για τις συμπεριφορές αυτοτραυματισμού χωρίς πρόθεση θανάτου. «Τι είναι ο αυτοτραυματισμός και τι μπορώ να κάνω;»
  • Εισήγηση με τίτλο «Προσεγγίζοντας τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές» στο πλαίσιο των εργασιών του 1ου Ετήσιου  Συνέδριου  για την Πρόληψη & την Προαγωγή της Υγείας Παιδιών & Εφήβων που διοργανώνεται από το Γενικό νοσοκομείο Νάξου, την ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
  • Συναντήσεις εργασίας με τους μαθητές του Γυμνασίου  της Ελληνογαλλικής Σχολή Jeanne D’Arc στο Πειραιά

	

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *