Taking too long? Close loading screen.
Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία Eάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας Εάν έχετε χάσει κάποιον δικό σας

ΚΛΙΜΑΚΑ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

By: | Tags: | Comments: 0 | February 18th, 2019

 

 

 

Στην ΚΛΙΜΑΚΑ πιστεύουμε ακράδαντα στην ανάγκη για συνολικές παρεμβάσεις οι οποίες, ως αφετηρία τους, οφείλουν, να έχουν τη διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας με στόχο την εδραίωση και διατήρηση της ποιότητας τόσο στις προσφερόμενες υπηρεσίες όσο και στο κοινωνικό αποτέλεσμα. Για όλους τους παραπάνω λόγους και στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης, που διαπνέει τον φορέα οι λήπτες των υπηρεσιών μας γνωρίζουν, ότι εδώ και 20 χρόνια ακολουθούμε πιστά το δρόμο της παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και περίθαλψης υψηλής ποιότητας προς όλους τους συνανθρώπους μας, που κάποια στιγμή στη ζωή τους βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αποφεύγοντας την μετατροπή του καθημερινά παρεχόμενου έργου, όπως αυτό της συνταγογράφησης φαρμάκων, σε μια επαναλαμβανόμενη γραφειοκρατική διαδικασία δίχως στοχοθεσία και αναπτυξιακή προοπτική. Σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών που περιλαμβάνουν το σύνολο των ψυχιατρικών, ψυχοκοινωνικών και διοικητικών ενεργειών που απαιτούνται για μια ποιοτικά, ουσιαστικά και τυπικά ολοκληρωμένη παροχή, ενισχύοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις και αψηφώντας το χρονοβόρο χαρακτηριστικό των διαδικασιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι συνεχείς προσπάθειες σε θεσμικό επίπεδο για ενίσχυση , βελτίωση και ανάπτυξη των ήδη προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Στα Κέντρα Ημέρας της ΚΛΙΜΑΚΑ εδώ και πολλούς μήνες έχουμε τη δυνατότητα, να συνταγογραφούμε ηλεκτρονικά σε όλους τους ανασφάλιστους, απόρους συνανθρώπους μας και λοιπές ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως αυτές περιγράφονται στον σχετικό νόμο 4368/2016. Η ΗΔΙΚΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, έχοντας γίνει στο παρελθόν αποδέκτες πληθώρας αιτημάτων μας αναφορικά με το συγκεκριμένο καίριο ζήτημα, ανταποκρίθηκαν, αναπτύσσοντας επιλογή εντός του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η οποία μας παρέχει πλέον την εν λόγω δυνατότητα για όλες τις παραπάνω κατηγορίες συμπολιτών μας.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα σε συνδυασμό με τις διαχρονικά παρεχόμενες ψυχιατρικές υπηρεσίες της ΚΛΙΜΑΚΑ καθημερινά, με συνεχές ωράριο από τους μόνιμα συνεργαζόμενους ψυχιάτρους μας καθιστούν τον φορέα πρωτοπόρο στην ψυχική υγεία και στην παροχή υπηρεσιών στο σύνολο του πληθυσμού, που μας απευθύνεται.

Όλοι εδώ στην ΚΛΙΜΑΚΑ πιστεύουμε και εργαζόμαστε για έναν κόσμο, όπου η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση αγωνίζονται, να ανατρέψουν τα αίτια του αποκλεισμού και των ανισοτήτων μακριά από λογικές στείρας φιλανθρωπίας.

Με κίνητρο το όνειρο ενός κόσμου χωρίς διακρίσεις και στεγανά στην υγεία και την περίθαλψη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καθημερινά εργαζόμαστε, κάνοντας πράξη και ενισχύοντας το έργο της Πολιτείας στο δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης και φαρμακευτικής περίθαλψης σε όλες τις μονάδες ψυχικής υγείας, για όλους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη.

Top

Pin It on Pinterest